„Herbalife“ pratęsė bendradarbiavimą su Cristiano Ronaldo ir lieka išskirtinė rėmėja mitybos produktų srityje

Būkite įvykių centre

23.06.2023

Herbalife_CR_Gym_688x1024.png


Tarptautinė bendrovė „Herbalife“, kurianti ir gaminanti kokybiškus produktus, skirtus subalansuotai mitybai ir sveikam gyvenimo būdui, skelbia atnaujinusi rėmimo sutartį su pasauline futbolo žvaigžde Cristiano Ronaldo. Bendrovės ir sportininko bendradarbiavimas prasidėjo 2013 metais.

„Žengiame į naują plėtros etapą ir džiaugiamės, kad Cristiano lydi mus kelyje link bendro tikslo – padėti kuo daugiau žmonių, siekiančių pagerinti savo gyvenimo kokybę pasitelkiant subalansuotą mitybą ir reguliarų fizinį aktyvumą“, – komentuoja „Herbalife“ Vadovų tarybos pirmininkas ir generalinis direktorius Michaelis O. Johnsonas.

Cristiano Ronaldo yra vienas geriausių sportininkų pasaulio futbolo istorijoje. Jis 34 kartus triumfavo nacionalinėse varžybose, tarp kurių septynios pergalės žaidžiant Anglijos, Ispanijos ir Italijos klubuose. Be to, jis penkis kartus į viršų kėlė UEFA Čempionų lygos trofėjų, keturis kartus – FIFA pasaulio klubų taurę, su Portugalijos rinktine pelnė pergales Europos čempionate ir UEFA Tautų lygoje. C. Ronaldo taip pat yra pirmasis žaidėjas istorijoje, įmušęs bent vieną įvartį penkiuose pasaulio čempionatuose iš eilės.

Asmeninių apdovanojimų sąrašas ne mažiau įspūdingas. C. Ronaldo penkis kartus laimėjo „Auksinį kamuolį“ (Ballon d’Or), jam priklauso keturi „Auksiniai bateliai“ (angl. European Golden Shoes), du kartus buvo paskelbtas FIFA metų žaidėju. Per savo profesinę karjerą jis įmušė daugiau nei 830 įvarčių ir tapo visų laikų geriausiu puolėju.

„Jau daugiau nei dešimtmetį „Herbalife“ produktai yra mano mitybos raciono dalis ir padeda siekti naujų sporto aukštumų, – sako Cristiano Ronaldo. – Galimybė padėti viso pasaulio sportininkams suprasti, kokia svarbi subalansuota mityba siekiant aukščiausių rezultatų sporte, man yra ir asmeninė, ir profesinė pergalė.“

„Herbalife“ sporto serijos produktai yra skirti vartoti prieš treniruotes ir varžybas, taip pat jų metu bei joms pasibaigus. Bendradarbiaudama su Cristiano Ronaldo, bendrovė 2013 metais sukūrė maisto papildą „Herbalife24® CR7 Drive“, skirtą tiek profesionaliems sportininkams, tiek ir mėgėjams, siekiantiems pagerinti savo sportinius rezultatus.

Bendrovė „Herbalife“ yra oficiali daugiau kaip 190 sportininkų, komandų ir sporto renginių rėmėja visame pasaulyje. Dalindamasi savo žiniomis subalansuotos mitybos srityje ir siūlydama aukštos kokybės produktus, sukurtus atsižvelgiant į naujausių mokslinių tyrimų rezultatus, „Herbalife“ padeda sportininkams pasiekti geriausių rezultatų.