Nuo tada, kai buvo įkurta 1980 metais, Herbalife savo misija laiko siekį keisti žmonių gyvenimą į gera siūlant jiems kokybiškus subalansuotos mitybos produktus.

Daugiau sužinokite kiekviename skyriuje!
SPORTAS GROŽIS SVORIS KULINARIJA
Užsiprenumeruokite mūsų puslapius Instagram!

Kodėl Herbalife?

Pirmaujantis prekių ženklas


Herbalife – tai tarptautinė bendrovė, gerinanti žmonių gyvenimą jau 43 metų ir veikianti 94+ pasaulio šalyse. Kodėl Herbalife yra pasaulyje pirmaujantis prekių ženklas? Dėl efektyvių asmeninių svorio mažinimo programų? O gal tai neįkainojama subalansuoto raciono sudarymo patirtis? Be abejo, visa tai yra neatsiejama Herbalife dalis, bet, visų pirma, Herbalife – tai žmonės. Žmonės, kurie rūpinasi produkcijos kokybe, žmonės, kurie nori pasaulį padaryti geresnį.

Sužinokite daugiau apie tai, kodėl Herbalife pirmauja pasaulyje.*

*Svorio mažinimo produktų kategorijoje, 2017 m. duomenimis. Šaltinis: Euromonitor Consumer Health 2018.

Kodėl Herbalife?

Aukšta produkcijos kokybė


Mūsų klientai kasdien išgeria daugiau nei 5+ milijono Herbalife baltyminių kokteilių! Gamybą, kuri aprūpina žmones tokiu produkcijos kiekiu, būtina nuolat stebėti.

Atliekama griežta visos Herbalife produkcijos kontrolė, atitinkanti pasaulinius kokybės standartus ir tų šalių, kuriose ji platinama, įstatymus.

Tai patvirtina bendrovės narystė ne vienoje pramonės, prekybos ir visuomeninėje organizacijoje: Pasaulinėje tiesioginės prekybos asociacijoje, Rusijos tiesioginės prekybos asociacijoje, Biologiškai aktyvių maisto papildų gamintojų sąjungoje (SRO), Europos verslo asociacijoje (AEB), Nacionalinėje dietologų ir nutriciologų asociacijoje (NADN, Rusija).

Be to, Herbalife yra tarptautinio dietinių / maisto produktų gamintojų asociacijų susivienijimo (IADSA) steigėja.

Herbalife produkcijos gamyba atitinka tarptautinės gamybos praktikos reikalavimus, įskaitant GMP (Good Manufacturing Practice) ir maisto produktų saugumo valdymo sistemą „Rizikos analizė kontroliniuose kritiniuose taškuose“ (HAССP).

Kodėl Herbalife?

Pagrindas – mokslas


Savo kokybišką produkciją gaminame remdamiesi mokslu.

Herbalife reguliariai atlieka savo produktų klinikinius tyrimus, kuriuos vykdo pirmaujantys specialistai ir institutai iš viso pasaulio, o tokių tyrimų rezultatais remiamasi nuolat gerinant produkcijos kokybę.

Konkrečiai Herbalife produkcijos efektyvumas patvirtintas klinikiniu tyrimu, kurį 2014 m. atliko RMMA Mitybos MTI: Svorio mažinimo programa, kurios laikantis vartojami bendrovės mitybos produktai – baltyminis kokteilis „Formula 1“ ir baltyminis mišinys „Formula 3“ – yra efektyvesni, palyginti su standartine mažo kalorijų skaičiaus dieta. Remdamasi tyrimo rezultatais, šiuos produktus patvirtino Nacionalinė dietologų ir nutriciologų asociacija.

Visi tyrimai atliekami vadovaujantis Helsinkio deklaracijos etiniais principais, geros klinikinės praktikos (GCP) taisyklėmis ir galiojančiais norminiais reikalavimais.

Kodėl Herbalife?

Nobelio premijos laureatas


Kuriant ir tobulinant Herbalife produktus dalyvauja 300 mokslininkų iš viso pasaulio, 50 iš jų turi mokslų daktaro laipsnį. Bendrovė turi mokslinę-konsultacinę tarybą.

Darbuotojus ir klientus nuolat konsultuoja gausus būrys ekspertų, kurie pripažinti kaip savo srities profesionalai ir yra sukaupę nemažą patirtį.

Tarp mokslininkų, dirbančių su Herbalife, yra ir Nobelio premijos laureatas*.

Louis Ignarro ne tik yra Herbalife mokslinės-konsultacinės tarybos narys, bet ir pripažintas širdies ir kraujagyslių sistemos ekspertas.

* Nobelio akademija, būdama nepriklausoma organizacija, nėra susijusi su bendrove Herbalife, neteikia jokių rekomendacijų ir nepalaiko vienų ar kitų Herbalife® produktų.

Kodėl Herbalife?

Nuosavos gamybos įmonės visame pasaulyje


Herbalife produkcijos kokybę užtikrina nuosavos gamybos įmonės – galime kontroliuoti kiekvieną etapą ir didžiausią dėmesį skirti kokybei bei efektyvumui.

Herbalife laikosi strategijos Seed to Feed, apimančios visų gamybos procesų – nuo sudedamųjų dalių gavybos iki galutinio produkto pagaminimo – valdymą. Taip kiekviename gamybos etape atliekama griežtesnė kokybės kontrolė.

Būsimai produkcijai skirtos sudedamosios dalys auginamos ekologiškai švariose planetos vietose, atidžiai prižiūrint specialistams. Vėliau jos kruopščiai atrenkamos ir perdirbamos. Šiame etape analizuojama vitaminų ir naudingų komponentų koncentracija, atliekama švaros ir saugumo kontrolė.

Dauguma produktų gaminama naujovių kūrimo ir gamybos centre, įsikūrusiame Vinstone-Seileme (JAV). Kontroliuojama visos produkcijos kokybė, atidžiai tikrinama, ar sudėtis atitinka nurodytąją etiketėje.

Profesionaliai išgabenta produkcija vėliau rūpestingai saugoma Herbalife pardavimo centruose, o iš ten patenka jums.

Kodėl Herbalife?

Tinkamos mitybos pagrindai


Herbalife produktai kuriami specialiai tam, kad jūsų gyvenimas taptų geresnis, tačiau, norint pasiekti rezultatų ir įgyti geresnę formą, būtina tinkamai maitintis ir gyventi aktyviai. Tai padaryti jums padės 6 pagrindiniai elementai: baltymai, vitaminai ir mineralai, naudingieji riebalai, skaidulinės medžiagos, fitomaistinės medžiagos ir vandens pusiausvyra. Šių elementų, asmeninio plano ir nuolatinio mūsų specialistų teikiamo palaikymo derinys leis jums pagerinti savo gyvenimą, pasiekti užsibrėžtus tikslus ir įveikti visas kliūtis.

Reikia pagalbos? Palikę užklausą svetainėje, galėsite pabendrauti su Herbalife asmeniniu konsultantu, kuris mielai jums atliks nemokamą Wellness testą ir parengs subalansuotos mitybos bei svorio valdymo programą.

Atraskite visus aktyvaus ir sveiko gyvenimo būdo pranašumus!

Maisto medžiagos

Sojų baltymai


Sojos – tai visaverčiai augaliniai baltymai. Jų sudėtyje yra nepakeičiamų aminorūgščių – tai statybinė visų organizmui būtinų baltyminių struktūrų medžiaga. Sojų sudėtyje mažai sočiųjų riebalų, nėra cholesterolio (cholesterolį gamina tik gyvūnai).

Racioną papildžius sojų produktais galima gauti daugiau vitaminų, pvz., folio rūgšties ir vitamino K, taip pat mineralų – kalcio, cinko ir geležies. Be to, baltymai labai veikia raumenų masės augimą ir palaikymą.

Maisto medžiagos

Naudingieji riebalai


Naudingų riebalų rūgščių omega 3 (EPR ir DHR) yra tik kai kurių rūšių žuvyse (lašišose, skumbrėse), riešutuose, sėklose, avokaduose ir aliejuose. Jos palaiko optimalų kraujo spaudimą ir trigliceridų lygį kraujyje, yra būtinos širdies ir kraujagyslių sistemos sveikatai. Be to, EPR ir DHR svarbios normaliai smegenų veiklai.

Maisto medžiagos

Angliavandeniai


Kalbėdami apie angliavandenius, įsivaizduojame krakmolingą maistą – makaronus, duoną, ryžius, bulves.

Iš tiesų tai dar yra vaisiai, daržovės, visadaliai grūdai ir ankštiniai. Jie ne tik yra pagrindinis organizmo energijos šaltinis, bet ir suteikia vitaminų bei mineralų, skaidulinių medžiagų ir antioksidantų.

Maisto medžiagos

Skaidulinės medžiagos


Skaidulinės medžiagos ne tik palaiko gerą virškinimą, bet ir suteikia sotumo jausmą, todėl padeda valdyti alkį. Žmogui per parą reikia vidutiniškai 25–30 g skaidulinių medžiagų, tačiau dauguma žmonių gauna tik 10 g.

Maisto medžiagos

Fitomaistinės medžiagos


Fitomaistinės medžiagos yra natūralūs augaliniai junginiai, suteikiantys gražią spalvą vaisiams, daržovėms, žolelėms, prieskoniams ir kai kuriems visadaliams grūdams.

Kiekviena fitomaistinė medžiaga atlieka savo vaidmenį, pvz., padeda apsisaugoti nuo bakterijų. Daugelis fitomaistinių medžiagų veikia kaip antioksidantai ir padeda apsaugoti organizmo ląsteles bei audinius nuo pažeidimo, kurį gali sukelti normali kasdienė medžiagų apykaita.

Maisto medžiagos

Vitaminai ir mineralai


Vitaminai ir mineralai – tai mitybiniai mikroelementai, kurių būtina gauti kasdien, nes daugumos jų mūsų organizmas negamina. Apskritai vitaminai reikalingi tam, kad galėtų vykti šimtai cheminių reakcijų, pvz., energinių medžiagų apykaita, lipidų skaidymas.

Maisto medžiagos

Aminorūgštys


Apie 15 % mūsų organizmo sudaro baltymai*, o šiuos sudaro aminorūgštys. Vienas aminorūgštis organizmas sintetina, o kitų, vadinamų nepakeičiamosiomis, galima gauti tik su maistu. Gyvūninės kilmės baltymuose yra visų nepakeičiamųjų aminorūgščių, o daugumoje augalinių baltymų (išskyrus sojas) trūksta reikiamo kiekio vienos ar kelių nepakeičiamųjų aminorūgščių**.

*Heymsfield SB et al. Multi-component molecular-level body composition reference methods: evolving concepts and future directions. Obes Rev. 2015 Apr;16(4):282-94.
**Hughes GJ, et al. Protein digestibility-corrected amino acid scores (PDCAAS) for soy protein isolates and concentrate: criteria for evaluation. J Agric Food Chem. 2011 Dec 14;59(23):12707-12

Maisto medžiagos

Kofeinas


Kofeinas gerina koncentraciją, tačiau neverta tikėtis, kad vien juo pavyks kompensuoti neigiamas praleistų valgymų, nesubalansuotos mitybos ir nepakankamo kiekio skysčių vartojimo pasekmes mūsų protinei energijai. Be to, dalis šios pusiausvyros yra pakankamas miegas ir poilsis. Jei gėrimų, kuriuose yra kofeino, vartojimas trikdo nakties miegą, vertėtų sumažinti jų kiekį arba juos gerti tik pirmoje dienos pusėje.

Maisto medžiagos

Vandens pusiausvyra


60 % mūsų organizmo sudaro vanduo, todėl vandens pusiausvyros palaikymas iš vidaus ir iš išorės padės jaustis ir atrodyti gerai. Per dieną išgerkite iki 2,5 litro vandens ir laikykitės šių paprastų patarimų:

  • pasidėkite stiklinę su vandeniu prie lovos, kad dieną pradėtumėte nuo vandens, – atsikėlus organizmui visada jo šiek tiek trūksta;
  • per dieną stiklinė ar butelis su vandeniu visada turėtų būti matomoje vietoje, kad primintų apie reikiamą paros normą;
  • vanduo – tai puikus „užkandis“; išgerkite vandens likus 20 minučių iki valgymo ir bus lengviau suvaldyti apetitą.

Mitybos ypatumai

Mityba ir miegas


Suaugusiam žmogui vidutiniškai reikėtų 7–9 valandų miego per parą. Miego kokybės ir antsvorio ryšys gali būti dvejopas: dėl miego trūkumo padidėja svoris, o nutukimas savo ruožtu blogina miego kokybę 1,2. Tyrimai parodė, kad dėl miego trūkumo per dieną papildomai suvartojamos 385 kalorijos3.


PATARIMAI, KAIP PAGERINTI MIEGO KOKYBĘ:

  • likus 1 valandai iki miego išjunkite visus elektroninius įrenginius;
  • ribokite kofeino vartojimą;
  • įsitikinkite, kad per dieną geriate pakankamai skysčių;
  • valgykite likus ne mažiau kaip 3 valandoms iki miego;
  • eikite miegoti laikotarpiu nuo 22.45 iki 23.15 val.

1) Golem DL, et al. An Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759.
2) Grandner MA, et al. Dietary nutrients associated with short and long sleep duration. Data from a nationally representative sample. Appetite. 2013 May;64:71-80.
3) Al Khatib HK, et al.The effects of partial sleep deprivation on energy balance: a systematic review and meta-analysis. Eur J Clin Nutr. 2017 May;71(5):614-624.

Mitybos ypatumai

Mityba ir stresas


Stresas iškart sukelia nervinės sistemos reakcijas* – padažnėja širdies plakimas ir pakyla kraujo spaudimas, stimuliuojamos prakaito liaukos, laikinai pajaučiamas energijos antplūdis. Stresas sukelia išsekimo jausmą ir gali paveikti miego kokybę**. Stresas, cirkadiniai ritmai ir mūsų imunitetas yra glaudžiai susiję. Sveika mityba, miegas ir sinchronizacija su natūraliais cirkadiniais ritmais – tai geros savijautos pagrindas.


PATARIMAI, KAIP SUVALDYTI STRESĄ:

  • į kasdienę rutiną įtraukite fizinę veiklą;
  • skirkite dėmesio kasdieniam racionui – maitinkitės subalansuotai;
  • pasitaikius bet kokiai progai skirkite laiko sau;
  • susitelkite į dalykus, kuriuos galite kontroliuoti;
  • išlaikykite teigiamą požiūrį.

*Nyberg ST, et al. Job strain in relation to body mass index: pooled analysis of 160 000 adults from 13 cohort studies. J Intern Med. 2012 Jul;272(1):65-73.
** Koch CE, et al. Interaction between circadian rhythms and stress. Neurobiol Stress. 2016 Sep 8;6:57-67.

Mitybos ypatumai

Mityba ir sportas


Didesnis fizinis aktyvumas šiuolaikiniame gyvenime – optimalus kelias į sveikesnę ateitį. Aukščiausi jėgos, anaerobinio pajėgumo ir sąnarių lankstumo rodikliai pastebimi artėjant vakarui, kai kūno temperatūra maksimali 1,3, o bendra jėgos ir ištvermės treniruotė vakare gali labiau padidinti raumenų masę nei rytinė treniruotė 2. Be to, tyrimai rodo, kad geriausių rezultatų pasiekiama, kai treniruotė yra suplanuota 1.


PATARIMAI:

  • stenkitės treniruotis mažiausiai 150 minučių per savaitę;
  • treniruočių grafiką planuokite iš anksto;
  • pasirinkite optimalų treniruočių laiką, treniruotė turi trukti 30–60 minučių;
  • kaitaliokite įvairius treniruočių tipus – ištvermės, jėgos, pusiausvyros ir lankstumo;
  • pasirinkę optimalią fizinę veiklą, ja užsiimkite reguliariai.

1 Chtourou, H, et al. The effect of strength training at the same time of the day on the diurnal fluctuations of muscular anaerobic performances. J Strength Cond Res. 2012. 26(1): 217–225.
2 Hayes LD, Bickerstaff GF, Baker JS. Interactions of cortisol, testosterone, and resistance training: influence of circadian rhythms. Chronobiol Int. 2010 Jun;27(4):675-705.
3 Shibata S and Tahara Y. Circadian rhythm and exercise. J Phys Fitness Sports Med. 2014. 3(1): 65-72.

Mitybos ypatumai

Mityba ir energija


Dažnai antroje dienos pusėje mus ima traukti miegas – tyrimai rodo, kad po pietų sumažėja protinis darbingumas 1 ir darbo našumas2. Kai kurie tyrimai taip pat rodo, kad, per pietus vartojant maistą, kuriame daug angliavandenių, energijos sumažėjimas jaučiamas stipriau3.


NAUDINGI PATARIMAI:

  • stenkitės miegoti 7–9 val. per parą;
  • nepraleiskite pusryčių;
  • per dieną sveikai užkandžiaukite, kad papildytumėte energijos atsargas;
  • gerkite pakankamai skysčių, kad gerai jaustumėtės, o protinė veikla būtų produktyvi

1 Bes F; Jobert M; Schulz H. Modeling napping, post-lunch dip, and other variations in human sleep propensity. SLEEP 2009;32(3):392- 398
2 Folkard S, Tucker P. Shift work, safety and productivity. J Occup Med. 2003; 53: 95–101
3 Integrative Review of Sleep for Nutrition Professionals. Adv Nutr 2014;5:742–759

Mitybos ypatumai

Mityba ir laikas


Daugelis fiziologinių ir su mityba susijusių mūsų organizmo procesų vyksta pagal paros ritmus. Neseniai atlikti tyrimai parodė, kad valgymo laikas turi įtakos svorio valdymo efektyvumui. Žmonės, pietaujantys iki 15.00 val., pasiekė daug geresnių rezultatų mažindami svorį nei pietaujantieji vėliau*.


6 BŪDAI, KAIP OPTIMIZUOTI BIOLOGINĮ LAIKRODĮ:

  • dieną pradėkite nuo sveikų ir visaverčių pusryčių.
  • turėtumėte valgyti 3 kartus per dieną ir 2 kartus užkąsti.
  • jei galite, sudarykite dienos mitybos planą ir nepraleiskite pagrindinių valgymų.
  • subalansuokite savo racioną, venkite vartoti per daug kalorijų.
  • laikykitės mitybos režimo – pietaukite laiku.
  • maitinkitės reguliariai – raskite sau optimalų mitybos planą ir jo laikykitės.

*Garaulet M, Gomez-Abellan P, Alburquerque-Bejar JJ, Lee YC, Ordovas JM, Scheer FA. Timing of food intake predicts weight loss effectiveness. Int J Obes (Lond) 2013 Jan; 29.

Sekite svetainės naujienas

Netrukus jums atskleisime visas tinkamos mitybos paslaptis – sekite svetainės naujienas!
'herbalife:club_zoj.button' is not a component Pateikti užklausą