Pasaulyje pirmaujantis prekių ženklas svorio mažinimo produktų kategorijoje
Pasaulyje pirmaujantis prekių ženklas *
Tapti klientu 8 800 900 34
Apie programą
Atsiliepimai
0
  • 1

    Subalansuotai mitybai

    Baltyminis kokteilis Formula 1 pagamintas iš idealaus kokybiškų baltymų, skaidulinių medžiagų, vitaminų ir mineralų mišinio. 1 porcijoje baltyminio kokteilio Formula 1 yra 18 gramų baltymų*, 25 rūšių vitaminų ir mineralų, 4 g skaidulinių medžiagų. Sudėtyje nėra glitimo, produktas tinka vegetarams. Kiekviena porcija – žingsnis link subalansuotos mitybos ištisą dieną!

  • 2

    Vandens pusiausvyrai palaikyti

    Koncentratas Herbal Aloe, kurio sudėtyje yra 40 % tikrųjų alavijų lapų sulčių, – tai skanus gėrimas, padedantis vartoti daugiau vandens ir visą dieną palaikyti vandens pusiausvyrą organizme. Gėrimo sudėtyje nėra jokių dirbtinių saldiklių ir dažiklių!

  • 3

    Tonusui palaikyti visą dieną

    Žolelių gėrimo sudėtyje yra 85 mg kofeino ir unikalaus komplekso Orange Pekoe, pagaminto iš tradicinės juodosios ir žaliosios arbatos, su dedešvų žiedų, kinrožių ir kardamonų sėklų ekstraktais

  • 4

    Norint gauti rekomenduojamą mitybinių mikroelementų paros normą

    Formula 2. Dvi tabletės per dieną suteiks rekomenduojamą mitybinių mikroelementų paros normą. Visi organizmo procesai priklauso nuo jų gavimo reikiamu metu, o aktyviems žmonėms gauti mitybinių mikroelementų yra dvigubai svarbiau. Kompleksas Formula 2 sukurtas papildyti baltyminiam kokteiliui Formula 1, kad organizmas gautų visų būtinų mitybinių mikroelementų, atsižvelgiant į specifinius vyrų ir moterų poreikius.

  • 5

    Normaliai širdies veiklai palaikyti

    Herbalifeline Max. Įtraukite į racioną naudingųjų riebalų omega 3. Sudėtyje esančios EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą**, normalų trigliceridų lygį kraujyje*** ir normalų kraujo spaudimą****.

  • 6

    Į mitybos planą įtraukite aminorūgščių

    Niteworks. Į savo mitybos planą įtraukite unikalų aminorūgščių L-citrulino ir L-arginino kompleksą. L-arginino, ypač kaip azoto oksido1 prekursoriaus, nauda sveikatai buvo plačiai tyrinėjama. Azoto oksidas – tai dujos, kurias organizmas išskiria, kad palaikytų normalią kraujo apytaką, bet natūrali azoto oksido gamyba organizme su amžiumi palaipsniui mažėja.

  • 7

    Baltymų kiekiui racione padidinti

    Baltyminis mišinys Formula 3 padės racioną papildyti baltymais: vienoje porcijoje yra 5 g sojų ir išrūgų baltymų, tik 23 kcal. Su amžiumi medžiagų apytaka lėtėja, o tai skatina dėmesingai vertinti mitybos kokybę ir ieškoti būdų gauti daugiau baltymų, kad būtume aktyvesni, bet negautume per daug nereikalingų riebalų ir angliavandenių.

Atsiliepimų apie produktą kol kas nėra Užpildykite dešinėje esančią formą ir palikite pirmą atsiliepimą Pasidalykite nuomone apie produktą Palikti atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą

Palikite atsiliepimą apie produktą

Jūsų vertinimas
Vardas
El. paštas
Jūsų atsiliepimas
Dėkojame už atsiliepimą!
Artimiausiu metu mūsų vadybininkas jį patikrins ir paskelbs svetainėje
Nusiųsti dar vieną atsiliepimą
* 1 porcijoje paruošus su 250 ml 1,5 % riebumo pieno.
** Teigiamo efekto galima pasiekti kasdien gaunant 250 mg DHR.
*** Teigiamo efekto galima pasiekti kasdien gaunant 2 g EPR ir DHR.
**** Teigiamo efekto galima pasiekti kasdien gaunant 3 g EPR ir DHR.

1 Bai et al (2009). Am J Clin Nutr, 89(1), 77-84; Fayh et al (2013). European journal of nutrition, 52(3), 975-983; Miller AL. (2006). Alternative Medicine Review, 11(1), 23 - 29; Oka et al (2005). Vascular Medicine, 10, 265 - 274; Rytlewskiet al (2005). European Journal of Clinical Investigation, 35, 32 - 37; Smith et al (2006). J Thorac Cardiovasc Surg, 132(1), 58 - 65.
2 Barley/oat/wheat grain fibre contributes to an increase in faecal bulk.
3 Mohajeriet al (2018) Eur. J. Nutr., 57 (Suppl 1), 1–14.Makkiet al (2018) Cell host microbe, 23(6), 705–715. Hachimuraet al (2018) Bioscibiotech bioch, 82(4), 584–599. O’Grady et al (2019) Aliment Pharmacol Ther.2019; 49:506–515. Kim (2018). Immunology, 154: 220-229.