Žaliava

Atrinkę pagal visus rodiklius idealias sudedamąsias dalis, pereiname prie jų apdorojimo.

Sudedamąsias savo produktų dalis labai atidžiai atrenkame, kuriame ir ruošiame.

Aukštos kokybės žaliava

Viskam reikia tam tikros technologijos: sojų pupelės perdirbamos į dribsnius, iš kurių pašalinti riebalai, iš alavijų lapų išgaunamas gelis ir sultys, o sausi ir susmulkinti arbatos lapeliai mirkomi karštame vandenyje, kol išgaunamas ekstraktas. Taip mūsų sudedamosios dalys virsta aukštos kokybės žaliava.

Daugiapakopis bandymų etapas

Kiekviename gamybos etape atliekame daug bandymų, siekdami užtikrinti, kad mūsų produktai atitiktų griežtus Herbalife Nutrition reikalavimus ir visus geros gamybos praktikos (GMP) reikalavimus.

Konkrečiai sakant, žaliavos perdirbimo etape atliekame jos cheminę ir kokybinę analizę, tikrindami vitaminų ir naudingų komponentų koncentraciją, kartu kontroliuodami žaliavos švarumą ir saugumą.

Pažangiausios mokslo naujovės

Mokslininkai ir specialistai, kuriems vadovauja medicinos mokslų daktaras, Herbalife Nutrition mokslinės konsultacinės tarybos pirmininkas ir Žmogaus mitybos centro prie Kalifornijos universiteto (JAV) direktorius Davidas Heberis, taip pat Nobelio premijos* laureatas ir Herbalife Nutrition mokslinės konsultacinės tarybos narys Louis Ignarro, kiekviename mūsų darbo etape taiko pažangiausias mokslo naujoves.

* Nobelio fondas yra nepriklausoma organizacija ir neteikia jokių Herbalife® produkcijos ekspertinių vertinimų.